Anunturi vanzari produse agroalimentare
agrofitotehniaapiculturaarbusti fructiferiaviculturafloriculturalegumiculturamoluscoculturapisciculturaplante ornamentalepomiculturasericiculturasilviculturaviticulturazootehniaproduse traditionale
Ceapa -o mare valoare alimentară, energetică și terapeutică
Ceapa se cultivă pentru bulbi, frunze și tulpina falsă. Are o mare valoare alimentară, energetică și terapeutică. Ceapa ofera multiple beneficii pentru sănătate, printre care:

- anemie - are un conţinut ridicat de fier
- antiinflamator - agenţii antiinflamatori din ceapă sunt utili pentru diminuarea simptomelor bolilor inflamatorii, cum ar fi artrita și guta
- antiseptic - luptă împotriva infecţiilor provocate de bacterii, inclusiv E. coli, salmonella și este eficientă împotriva tuberculozei și infectiilor tractului urinar, cum ar fi cistita.
- tensiune arterială - indiferent dacă este consumată crudă sau fiartă, ceapa ajută la scaderea tensiunii arteriale în mod natural. Ajută la subţierea sângelui, d Citeste mai mult...

Foto

Ceapa -o mare valoare alimentară, energetică și terapeutică

Vizualizari: 1068 - Data: 09-11-2016 14:52:44
Legume
Cultura legumelor a constituit una dintre primele activităţi practice ale omului. Însă, o dată cu apariţia societăţii, s-au dezvoltat continuu cunoștinţele și metodele de cultivare a plantelor legumicole, acest ritm devenind deosebit de rapid în epoca modernă, ceea ce a dus la consolidarea legumiculturii ca o știinţă de sine stătătoare, desprinzându-se astfel de fitotehnie, din care făcea parte.

Legumicultura poate fi definită ca: știinţa care se ocupă cu studierea plantelor legumicole sub aspectul particularităţilor biologice, al relaţiilor bio și ecosistemice ale acestora pe baza cărora se stabilesc cele mai adecvate tehnologii de cultură în scopul obţinerii unor producţii ridicate din punct de vedere cantitativ și cali Citeste mai mult...

Foto

Legume

Vizualizari: 1613 - Data: 10-11-2016 20:18:19